Waar moet je op letten als je een jukebox wil kopen

Geschreven door Redactie

Een jukebox. In de jaren 50 en 60 echt een enorm ding.

Maar wat als je er eentje uit die tijd wil gaan aankopen in deze tijd. En waar moet je dan vooral op letten binnen in de jukebox.

Met een jukebox kan je een heleboel. Je kunt kleine singles afspelen. Je selecteert de singles die je wilt en maakt zo een wachtrij. De jukebox speelt de singles af die je wilt en zo kan je telkens een grotere wachtrij maken. Ben je klaar met de singles die in je jukebox zitten? Leg er dan nieuwe singles in.

Waarschijnlijk kijk je als eerste naar de buitenkant, hoe deze eruit ziet, de kleuren en of de style je aanspreekt. Het oog wilt ook wat, toch? Maar de binnenkant is nog veel belangrijker. Een jukebox is een zogenoemde analoge machine. Dat betekend dat alles is verbonden met tandwieltjes en bandjes. Dus let er vooral op wat de staat is van deze tandwielen en bandjes. Als ze er oud uitzien hebben ze vervanging nodig. Dat gaat je dus extra geld kosten. let hier heel goed op. Let ook op eventuele roest op of in de jukebox. Roest beschadigd alles wat van metaal is. Zo loopt de jukebox vast. Ook dat zal je meer geld gaan kosten.

Dus let hier vooral op als je een jukebox koopt dan zorg ervoor dat je naar heerlijk muziek kan luisteren die je zelf hebt geselecteerd.


Onze Ambassadeurs