Een tikkeltje.....Fluor in je huis

Geschreven door Redactie

Er zijn mensen, zoals bij een aantal redactieleden, die maar niet genoeg kunnen krijgen van het periodiek (of vaker) veranderen van het interieur. Het trekt ze aan, als een magneet. Vooral als een groot deel van je huis basic is zoals je vloer, keuken of muren, is het toch echt wel heel erg leuk om vaak met accessoires te spelen.

De seizoenen zijn een voorbeeld een goede reden om tenminste 4 keer per jaar lekker los te gaan in huis. Maar waarom niet vaker? Gewoon een beetje lef tonen. Met kleur. Felle kleuren welteverstaan. Want er is een ware Fluor trend aan de gang voor het interieur.

Na de feestdagen is dan ook een mooie periode om te experimenteren. Met kleur, felle kleuren. Maar past het ook in een interieur? Ja in een slaapkamer misschien van je dochter, maar die was te makkelijk. Nee, wij bedoelen echt in je huiskamer. Vind jij het kunnen? Kijk, over smaak en kleur valt niet te twisten, trend of geen trend. Maar zeg nou zelf, een keer gek doen met kleur is toch te leuk? Ga er wel subtiel mee om in huis. Hier en daar een Touch Of Fluor staat gewoon super gaaf! Heb lef, ga out of the box, haal het kind in je naar boven en speel! Speel met kleur. Speel met Fluor!


Onze Ambassadeurs