11 oktober. Ondernemersontbijt

Wijdemeren is trots op haar ondernemers.

Tegelijkertijd ziet gemeente Wijderemeren dat er uitdagingen liggen om ook in de toekomst succesvol te blijven. De gemeente nodigen u van harte uit om op maandag 11 oktober hierover met de ambtenaren in gesprek te gaan tijdens het Ondernemersontbijt.

Momenteel stelt de gemeente de Economische Agenda 2030 op. In dit document komen ambities te staan, waarmee er een duidelijke stip aan de horizon wordt gezet. Wat gaat de gemeente de komende jaren op economische vlak doen en hoe onderscheiden Wijdermeren zich van anderen? En niet te vergeten: welke specifieke acties horen daarbij? En hoe gaat de gemeente regelen dat die acties ook echt allemaal worden uitgevoerd?

Aanmelden

Op maandag 11 oktober organiseren we daarom het Ondernemersontbijt. De gemeente gaat graag, samen met Ondernemend Wijdemeren, Koninklijke Horeca Nederland en VNO-NCW, in gesprek met ondernemers over deze Economische Agenda. Het ontbijt duurt van 8.00 tot 10.00 uur. Je bent van harte welkom om mee te praten en te doen. Aanmelden via ondernemen@wijdemeren.nl.




Onze Ambassadeurs