Total Cleaning ProductsDé snelst groeiende schoonmaak groothandel van Nederland

Bent u op zoek naar hygiëne producten? Dan bent u bij Total Cleaning Products aan het juiste adres. Total Cleaning Products levert hygiëne producten van topmerken als Satino en TORK. De professionele uitstraling van onze producten in combinatie met de uitstekende kwaliteit zal gaan zorgen voor een hygiënisch succes in uw bedrijf!

Ruim assortiment aan hygiëne producten

Het brede assortiment van Total Cleaning Products bestaat uit verschillende hygiëne producten als dispensers, poetsdoeken, tafelaankleding, schoonmaakmiddelen, schoonmaakmaterialen, schoonmaakmachines, toilethygiëne en toiletpapier systemen. Door ons ruime assortiment hebben wij voor verschillende branches, van gemeente-instellingen tot detaillisten, de perfecte hygiëne producten. Naast de aankoop van nieuwe producten kunt u bij ons ook terecht voor navulling. Op deze manier bent u altijd gegarandeerd van een kwalitatieve navulling. Dit is niet alleen ideaal voor uw bedrijf, maar ook voor de eindgebruikers van het product!

Topmerken uit voorraad leverbaar

Bij Total Cleaning Products kunt u terecht voor een ruim assortiment aan verschillende reinigingsproducten. Gaat u voorkeur uit naar een A-merk? Dan kunt u kijken bij merken als Santino en TORK. Dit zijn natuurlijk niet de enige merken die wij leveren, daarnaast zijn er nog een aantal goede hygiëne merken zoals, Wecoline, Vileda, Vendor, Scott, Ophardt hygiëne, Numatic, Nitras, Kimberly-Clark, Deb en Kleenex. Zo is er altijd een merk die voldoet aan uw wensen!

Service met hoofdletter S

Bij Total Cleaning Products kunt u terecht voor scherpe prijzen en uitstekende services. Daarnaast profiteert u van snelle service. Als u voor 17:00u besteld, heeft u de volgende dag uw pakketje in huis. Heeft u vragen? Onze klantenservice staat 24/7 klaar om uw vragen te beantwoorden!