FotoFestival Naarden verschoven naar de zomer

Geschreven door Redactie

De 17de editie van het FotoFestival Naarden is in verband met de coronapandemie verschoven naar komende zomer. Het vindt nu plaats van zaterdag 3 juli 2021 tot en met zondag 29 augustus 2021. De inzendtermijn is verlengd tot en met 30 april 2021.

Ook is er voor gekozen om locaties uit te zoeken die coronaproof zijn ingericht. Een aantal daarvan bevindt zich buiten de vesting van Naarden. Er wordt gelet op de mogelijkheid voor éénrichtingsverkeer en meer buitenlocaties. 

Het festival nodigt professionele fotografen uit werk in te sturen voor de komende editie. Zij moeten aansluiting zoeken bij het centrale thema ‘Permanent Vacation’. Dat is het gevoel van absolute vrijheid en totale onafhankelijkheid. Geen barrières, geen stress, geen werkdruk.

Inzenden kan via de website www.fotofestivalnaarden.nl, waar ook de voorwaarden te lezen zijn. Het curatorenteam neemt de selectie voor haar rekening. Wanneer de fotograaf geselecteerd wordt, zal diens werk tentoongesteld worden op één van de locaties van het fotofestival.





Onze Ambassadeurs