Stichting Oude Hollandse Waterlinie organiseert een fotowedstrijd

Geschreven door Redactie

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden! Daarom organiseert ook dit jaar de Stichting Oude Hollandse Waterlinie een fotowedstrijd. Het thema voor dit jaar is: 'genieten van de vestingsteden'.

De opdracht is: breng in beeld hoe inwoners en bezoekers genieten van de vestingsteden. Door te wandelen of te fietsen langs vestingwerken, door te recreëren op de plantsoenen van een oud bolwerk of door te varen langs de singels. Of gewoon door een ijsje te eten op het terras, tegen de achtergrond van een arsenaal of kazerne. Op de foto moet dus niet alleen een vestingwerk te zien zijn, bijvoorbeeld een vestingwal of singel, een arsenaal of poort, maar ook mensen die hiervan genieten.

Er zijn drie prijzen:

  1. Waardebon van € 250;
  2. Waardebon van € 100;
  3. Waardebon van € 50.

Fotowedstrijd

Trek er op uit en fotografeer iets imposants als de Grote Zeesluis bij Muiden of de wallen van Naarden, of kleine details, een wandelaar langs de singel van Woerden of Oudewater. Doe mee en stuur je foto’s in voor 30 september 2019 naar: contact@ohwl.nl
.


LET OP: alle foto’s moeten zijn genomen in de vestingsteden en versterkte steden van de Oude Hollandse Waterlinie. En denk aan de privacywetgeving; op de foto’s mogen uitsluitend personen staan die hiervoor toestemming hebben gegeven!

Bekijk het reglement en meer informatie op de website van Stichting Oude Hollandse Waterlinie.

Onze Ambassadeurs