Sem Scheerder wint fotowedstrijd

Sem Scheerder uit Rheden wint de publieksprijs National Geographic 2021 in de junior categorie Landschap met de inzending: Heide in de mist. Dit werd zondagavond bekendgemaakt tijdens het finale-evenement.

De finale van de National Geographic Fotowedstrijd werd gehouden in Studio Faber in Hilversum. Net als vorig jaar keken de genomineerden mee via een live-verbinding waar ze mee konden kijken.


Juryleden Sacha de Boer, Renkse Lamers en Robbert Vermue maakten de winnaars bekend in alle vakjurycategorieën. Zendermanager Tim Beudel kondigde de winnaars aan van de drie categorieën van de publieksprijs, waarvoor ruim 200.000 stemmen werden uitgebracht.

Prijzen

Tijdens de finale werden verschillende prijzen uitgedeeld, waaronder een jaarabonnement op National Geographic Magazine en National Geographic Junior, een OPPO Watch en een giftcard van Kamera Express. De winnende foto’s worden in National Geographic Magazine en National Geographic Junior gepubliceerd. Onze Ambassadeurs