Hilversum City Run 2022 wordt weer een fysiek evenement

Het is allemaal wel nog afwachten. De organisatie van de Hilversum City Run heeft in ieder geval weer ervoor gezorgd een fysiek evenement te gaan verzorgen.

“Na twee jaar van live afwezigheid is het op zondag 3 april 2022 tijd voor de twintigste editie van de Hilversum City Run. De afgelopen jaren is dit succesvolle evenement uitgegroeid tot het grootste eendaagse sportevenement van de regio”, zegt het Hilversumse hardloopevenement.

Dat betekent dat Hilversum City Run weer voldoende vrijwilligers heeft weten te verzamelen. In juli meldde directeur Dick Slootbeek dat het voortbestaan van Hilversums hardloopevenement niet veel leven meer had, omdat er een tekort was aan vrijwilligers. In de afgelopen periode zijn er genoeg mensen die zich hebben aangemeld.

Deelnemers

In 2020 ging het grootste eendaagse evenement vanwege corona niet meer door. Een jaar later kon er wel gerend worden. Dat gebeurde dan virtueel.

Als je mee wilt doen, kan je jezelf vanaf donderdag 18 november inschrijven op www.hilversumcityrun.nl. Op het hardloopprogramma staan bekende lopen, waaronder de kidsrun, de recreatieloop en de businessrun. Dit keer is er de high school challenge, een gloednieuw concept. Het concept is dat middelbare scholen zich kunnen inschrijven om met alle leerlingen gezamenlijk 3 kilometer af te leggen. “Een mooie toevoeging aan het evenement dat zich hiermee nog meer focust op alle leeftijdscategorieën”, is de uitleg.


Onze Ambassadeurs