Schrijf mee aan het online nieuwsplatform Ons Gooi en Ons Hilversum!

Weet jij precies wat er speelt in 't Gooi en Hilversum? Heb je een vlotte pen? En zou je graag jouw artikel, blog of column willen lezen op dit nieuwsplatform? Dat kan!

Jij kan meeschrijven aan het online platform van Ons Gooi en Ons Hilversum!

Heb je een leuke tip, een evenement, blog of column? Mail dan naar redactie@onshilversum.nl. Wil je liever zelf je artikel of evenement vormgeven? Dan kun je ook gratis en vrijblijvend een account aanmaken. Via je eigen account houd je al je artikelen en evenementen bij. De redactie krijgt vanzelf een seintje als jij online je stukken aanlevert. Zij controleren je ingestuurde content en plaatsen deze (na goedkeuring) tussen de artikelen op het online nieuwsplatform! Dus... Wie weet zie jij jouw artikel/column of evenement binnenkort terug op het nieuwsplatform!

Onze Ambassadeurs