Vrijwilligersavond jeugd was een succes

Geschreven door Redactie

Vrijdag 8 oktober was de start van de vrijwilligersavond Laren. Deze avond is georganiseerd voor de jonge vrijwilligers in Laren.

Er werd afgetrapt met een welkomstwoord van wethouder Den Dunnen. Daarna was er een rapworkshop en aan het einde van de avond kregen de jongeren pizza en konden ze nog gezellig bijpraten bij het kampvuur.
 
Wethouder Den Dunnen: “We willen de jonge vrijwilligers bedanken voor hun inzet voor de Larense gemeenschap. Zeker tijdens deze afgelopen periode zijn zij onmisbaar in de samenleving en in onze gemeente. Om deze waardering te tonen, organiseerden de gemeente in samenwerking met Versa Welzijn deze vrijwilligersavond.”
 
Voor de andere doelgroepen worden er nog andere activiteiten georganiseerd. De verschillende doelgroepen krijgen bericht van Versa Welzijn hoe ze zich kunnen aanmelden.

Onze Ambassadeurs