Echtpaar Wallenburg 60 jaar getrouwd

Geschreven door Redactie

Locoburgemeester Peter Calis bracht maandag 13 september 2021 een felicitatiebezoek aan Henk en Annemarie Wallenburg, vanwege hun 60-jarig huwelijksjubileum.

Ruim 61 jaar geleden tijdens het uitgaan versierde Henk met zijn danskwaliteiten Annemarie. Een jaar later stapten zij in het huwelijksbootje en betrokken een huis aan de Oude Amersfoortseweg in Hilversum. Het waren mooie jaren met fietsen, hardlopen bij de Gooise Atletiek Club en dansavonden. Rock-'n-roll was hun favoriet. Met name Elvis Presley was vaak te horen.

Henk en Annemarie zijn ouders van Jacqueline, Lisette en Anthoinette. Grootouders van Melvin (zoon van Jacqueline). Mario (Jacqueline) en Peter (Anthoinette) zijn de schoonzonen. Bonusouders van Marianne en kleinkind Sam (is een hondje). En vriend Wim. Een moeilijke periode was het overlijden van Lisette op haar 23ste levensjaar.

Het echtpaar is veel te vinden op het landje in Kortenhoef. Al meer dan 30 jaar verbouwen ze groenten en hebben ze een mooie bloementuin.

Sinds 2011 wonen ze in Laren. Een fijne plek waar ze hopelijk nog lang blijven wonen.


Onze Ambassadeurs