Jonge helden gezocht!

De gemeente wil kinderen en jongeren die een bijzondere daad hebben verricht in het zonnetje zetten.

Misschien ken je een jonge inwoner uit Blaricum tussen 6 en 18 jaar die een lintje verdient? Iemand die altijd klaarstaat voor een ander of die iets bijzonders heeft gedaan voor Blaricum? Meld deze persoon dan aan voor een jeugdlintje.

Er geldt een aantal criteria om een jeugdlintje te verdienen. Het gaat om een eenmalige, bijzondere actie. Zoals iemand die een inzamelactie heeft opgezet om iemand anders te kunnen helpen. Of een jongere die iemand heeft geholpen bij een vervelende situatie. Het is anders dan een jongere die vrijwilligerswerk doet, dit lintje is bedoeld voor een éénmalige actie. Het gaat echt om 'jonge helden'. 

Via bestuurssecretariaat@blaricum.nl kunnen jongeren aangemeld worden. Het college bekijkt alle aanmeldingen en bepaalt welke kinderen een lintje krijgen. Dan wordt ook gekeken naar het uitreikmoment. Bekijk vooral ook de webpagina Jeugdlintje voor alle informatie.

Onze Ambassadeurs