Familie De Ruiter-Zwanikken zorgde tientallen jaren vrijwillig voor weide en dieren

Geschreven door Redactie

Tientallen jaren zorgden Joke en Ruud de Ruiter-Zwanikken met veel plezier voor het stuk openbare grond nabij Melkweg/Jordaan in Laren en voor de daar aanwezige dieren.

Nu de familie onlangs is verhuisd naar Eemnes is de huurovereenkomst voor het beheer van de grond beëindigd. De gemeente is dankbaar voor hun inzet al die jaren.

Wethouder Ton Stam: ¨Namens de gemeente Laren wil ik Joke en Ruud zeer bedanken voor hun tomeloze inzet die zij de afgelopen jaren in weer en wind hebben getoond. Met veel toewijding hebben zij dag in dag uit voor de weide en de aanwezige dieren gezorgd. En daarmee hebben ze vele grote en kleine inwoners van Laren altijd een groot plezier gedaan!”

Familie De Ruiter-Zwanikken: “Onze familie heeft 4 generaties lang voor de dieren en de weide met veel liefde en plezier gezorgd. Er komt daar nu met ons vertrek naar Eemnes helaas een einde aan. Ook bedanken we graag de 4 generaties Calis (van de molen) die ons al die tijd hebben geholpen met voer en hooi voor de dieren.”

Toekomst

De gemeente Laren gaat binnenkort in overleg met buurtbewoners om te horen welke ideeën er leven voor de toekomst van het perceel. Het huidige bestemmingsplan vormt daarvoor in principe het uitgangspunt.

Foto: Wethouder Ton Stam bedankt de heer en mevrouw De Ruiter-Zwanikken met een bos bloemen..
Onze Ambassadeurs