Zo maak je zondag een lekkere Valentijns brunch

Geschreven door Redactie

Romantiek in een notendop!

Bij Valentijnsdag denk je al snel aan een romantisch diner bij kaarslicht, met rode wijn en luxe gerechten. Maar er zijn ook andere manieren om Valentijnsdag te vieren! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Valentijn brunch? Trommel je geliefde uit bed rond lunchtijd en start de dag op een romantische manier!

Je kunt bijvoorbeeld American Pancakes maken en hier met stroop of chocoladesaus een hart op tekenen, of boterhammen in hart-vorm snijden en deze serveren met lekker beleg. Of je bakt een heerlijke chocoladecake met aardbeien bovenop, lekker! Wil je helemaal uitpakken? Maak dan een grotere brunch met een mix van broodjes, pannenkoekjes en nog meer lekkers! Zoals een toetje van yoghurt met aardbeien en muesli en een gezonde, rode smoothie met zomerfruit.

Om de sfeer lekker romantisch te maken kun je een playlist opzetten van Spotify, of via YouTube een ‘fireplace’ filmpje opzoeken. Dit kan met geluidseffecten van een open haard of met muziek erbij, zoals jazz, piano of heerlijke zoete lovesongs.



Onze Ambassadeurs