24 maart was het Cocktail Day

Geschreven door Redactie

Vier al je favoriete cocktails op 24 maart.

Cocktail Day luidt de beste manieren in om aan het einde van een lange werkdag van een drankje te genieten. Of je nu houdt van een fruitig drankje, blended of on the rocks, deze dag is voor jou. Mocktail, virgin of the real thing, vier de citroen, limoen, bitters, likeuren en likeuren die van je favoriete drankjes de beste maken in je bartenderboek.

Het is waarschijnlijk geen verrassing dat bijna elke maand op de kalender een cocktail wordt gevierd. De enige uitzondering is april, en aangezien het de National Alcohol Awareness Month is, is het logisch om die maand vrij te nemen.

De andere maanden zijn een eerbetoon aan geschiedenissen, ingrediënten en de makers van enkele legendarische cocktails. Januari begint het jaar en wijdt een dag aan de Bloody Mary, en er is ook een dag voor haar Canadese tegenhanger, de Bloody Caesar, in mei. Ook januari staat een hele week in het teken van Mocktails. In februari kun je de Margarita en Kahlua vieren. Maart brengt onder meer International Whisky(e)y Day. Als u teruggaat naar mei, kunt u zowel Palomas als Mimosas opsnuiven voor uw vieringen.

Onze Ambassadeurs