Total Cleaning Products draait topomzet

Geschreven door Redactie

Het schoonmaakbedrijf Total Cleaning Products heeft een top omzet gedraaid het afgelopen jaar en daarmee alle verwachtingen overtroffen.

2019 was een topjaar. Total Cleaning Products groeiden van € 2,1 miljoen naar € 2,9 miljoen, dat is bijna 40%. Hoe hebben de mannen dit succes gerealiseerd?

Familiebedrijf

Total Cleaning Products is een echt familiebedrijf, eigenlijk gaat de geschiedenis ver terug. “Mijn opa had immers een prachtig mooi schoonmaakbedrijf, welke hij in de jaren 60 vanuit het niets heeft opgebouwd tot een landelijk werkende organisatie”, aldus Dennis Vos (mededirecteur van Total Cleaning Products BV). Total Cleaning Products in Naarden is de schoonmaakgroothandel, die hij met zijn ouders in 2008 is gestart. 

Grote groei

Dennis begrootte de groei in 2019 deze zomer op 30%, het team overtrof deze verwachting: het is bijna 40% geworden. Hierdoor is het team nog meer uitgebreid, ze hebben inmiddels vier jongens rijden en per 1 januari is het logistieke team uitgebreid met een extra chauffeur en een nieuwe servicebus. Dit jaar gaan ze nog meer uitbreiden met een extra kantoor medewerker en een sales medewerker. Marco is sinds 1 januari 2020 operationeel directeur en mede-eigenaar van Total Cleaning Products. In juni trad hij bij het bedrijf in dienst.

De grote kracht van Total Cleaning Products is een goede service leveren. Dit wordt gedaan door snelheid van reageren naar de klant, aandacht voor de klant, persoonlijk contact met de klant en een scherpe prijs.


Onze Ambassadeurs