Ons Gooi zoekt mee-schrijvers!

Geschreven door Redactie

OnsGooi.nl is ontstaan vanuit het idee om Gooische inwoners zelf nieuws te kunnen laten maken. Een platform waar iedereen schrijver kan zijn, of je nou een bedrijf bent of particulier. De enige voorwaarde is dat het bericht binding moet hebben met 't Gooi.

OnsGooi.nl is een interactief nieuwsplatform voor en door Gooische mensen. Iedereen kan een account aanmaken en schrijven over nieuwswaardigheden in 't Gooi, dit kan inclusief foto’s, filmpjes en linkjes. Maar er kan ook informatief én commercieel geschreven worden op OnsGooi.nl. Komt er een evenement of wil je jouw mede-Gooische mensen informeren over van alles en nog wat, het kan én mag. Wat is er nou leuker dan te vertellen over je buurt, een wedstrijdverslag te maken over je voetbalwedstrijd, jouw ervaringen van een evenement te beschrijven, en ga zo maar door?

Ook commercieel over je schoonheidssalon, restaurant, garage, winkel, vereniging of stichting mag je op OnsGooi.nl schrijven. Maak een mooi artikel over je bedrijf en wij zullen hem voor je plaatsen.  

OnsGooi.nl deelt veel artikelen en agendapunten via Social Media om zo nog meer mensen te kunnen bereiken. We zorgen dat onze berichten gelezen worden. Want we schrijven met elkaar en voor elkaar!  

Je kunt heel gemakkelijk een account aanmaken en beginnen met schrijven. Lezen we je verhalen binnenkort?


Onze Ambassadeurs