Games die deze maand nieuw zijn!

Geschreven door Redactie

Nieuwe games die deze maand nieuw zijn!

De maand november brengt kou en regen met zich mee dus het is perfect weer om lekker warm binnen te zitten en te gamen. Ben je helemaal gek van gamen of heb je een kind dat helemaal gek is van gamen? Dan zijn dit drie goede games om je focus op te richten deze maand.

Call of Duty: Vandguard

Kwam uit op 5 november

Call of Duty is een first-person shooter (schietspel) die bij na jaarlijks uitkomt met een nieuwe editie. Het spel van vorig jaar heette Call of Duty: Cold War, het spel speelde zich af in de koude oorlog. Dit jaar komt er weer een nieuwe editie in de reeks genaamd Call of Duty: Vanguard. Deze editie speelt zich af in de tweede wereld- oorlog. Ze hebben al eerder een spel uitgebracht die afspeelde in de tijd van de tweede wereld- oorlog. Helaas was die niet zo succesvol als de andere, dus dit jaar geven ze het nog een kans!

Forza Horizon 5

Kwam uit op 5 november

Forza Horizon is een racespel waar je in een open wereld kunt rondrijden, in auto’s van het jaartal 1932 tot en met auto’s van het jaartal 2021! De selectie aan auto’s die te kiezen zijn in het spel is zeer groot, meer dan 450 auto’s waaruit jij kunt kiezen! Van de Nissan Skyline GTR-R tot de Ferrari 488 Pista! Dit keer speelt Forza Horizon af in Mexico, een prachtig land met interessante landschappen en een prachtig uitzicht met ook nog eens prachtige auto’s.

Battlefield 2042

Kwam uit op 19 november

Battlefield is een first-person shooter (schietspel), maar het is zeker niet te vergelijken met Call of Duty. Call of Duty heeft kleinere teams met kleinere mappen. In Battlefield krijg je hele grote mappen met hele grote teams om tegen elkaar te vechten! Ter vergelijking, in Call of Duty zit je in een team van 6 men- sen en in Battlefield zit je al gauw in een team van 32 mensen en soms zelfs meer! Battlefield 2042 speelt zich af in je, raadt het al… het jaar 2042! Waar alles high tech is. Je kunt er van alles doen, zoals bijvoorbeeld op de grond rondlopen en gewoon schieten of je kan in een jet zitten met rakketten die boven de 300 kilometer per uur gaan!

Kortom, er zijn dus genoeg nieuwe interessante games die je kunt spelen in de maand november.


Onze Ambassadeurs