Webinar isolatie voor woningen uit jaren ’50 en ’60

Geschreven door Redactie

De gemeente Huizen organiseert op donderdag 19 mei, samen met het Duurzaam Bouwloket, een webinar over energiebesparing en isolatie, speciaal voor woningeigenaren met een huis uit de jaren ’50 en ’60.

Deze digitale informatiebijeenkomst start om 19.30 uur. Je kan hiervoor aanmelden via: www.duurzaambouwloket.nl/5060-huizen.
 
Energie besparen is belangrijker dan ooit. De eerste stap voor iedere woning is isoleren. De gemeente wil inwoners graag ondersteunen bij het energiezuinig maken van hun woning. Veel woningen uit de jaren ’50 en ’60 zijn slecht of niet geïsoleerd. Woningeigenaren hebben hierdoor onnodig veel stookkosten. Tijdens het webinar geeft een adviseur van het Duurzaam Bouwloket advies over isolatiemaatregelen, materialen, belangrijke aandachtspunten en de subsidie- en financieringsmogelijkheden, specifiek voor deze groep woningen. Ook staat Duurzaam Bouwloket stil bij de inkoopactie van Energie Verbonden, waar alle woningeigenaren gebruik van mogen maken.
 
Het webinar wordt gepresenteerd door een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket. Tijdens de presentatie is het mogelijk om in een live chat uw vragen te stellen. Als je je aanmeld, kan je het webinar ook op een later moment terugkijken. Je kunt dan de live chatfunctie niet gebruiken.
 
Je kan je aanmelden via: www.duurzaambouwloket.nl/5060-huizen

Onze Ambassadeurs