Van Schijndel Schoenen lanceert online schoenenwinkel MisterMadame

Geschreven door Redactie

Van Schijndel Schoenen uit Hilversum heeft, samen met vier andere schoenenwinkels, de online schoenenwinkel MisterMadame gelanceerd.

MisterMadame is een samenwerkingsverband tussen vijf gerenommeerde schoenenwinkels. In deze nieuwe webshop wordt het vakmanschap, de historie én de specialisaties van alle winkels samengebracht.  

De familiebedrijven Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor uit Lunteren, Van Keeken Schoenen uit Alphen a/d Rijn, Van Lier Schoenen uit Belfeld, Van Schijndel Schoenen uit Hilversum en Snoeren Footfashion uit Teteringen, bundelen hun krachten. De betrouwbare garantie die deze ondernemers in hun winkel bieden, is nu ook online beschikbaar.  

“In een steeds sneller veranderende markt vinden we het belangrijk de krachten te bundelen om samen met andere ‘local heroes’ de consument te bedienen met een nog grotere collectie.” - Marcel Schevers, Van Schijndel Schoenen
 
MisterMadame komt voort uit vijf familiebedrijven die een visie delen. Een goede schoen is belangrijk om gezond en prettig door het leven te gaan. Door de samengevoegde collecties, vind je bij MisterMadame een zeer breed assortiment van goede schoenen. Je kunt er terecht voor tientallen merken en honderden modellen van dames-, heren-, kinder-, wandel- en hardloopschoenen. Voor het hele gezin, voor iedere gelegenheid.

“De wereld van fysieke winkels en virtuele dienstverlening wordt volledig op elkaar afgestemd. Dit alles met behoud van onze persoonlijke aandacht en service voor iedere consument, zoals je al bijna 100 jaar van ons gewend bent.” - Marcel Schevers, Van Schijndel Schoenen

Onze Ambassadeurs