Filmtheater Hilversum

Filmtheater Hilversum is al bijna een maand dicht.

Het blijft ongelooflijk dit en het went niet. Ze hebben vooralsnog in ieder geval nog 3 weken te gaan.

Gelukkig hoeven jullie online niks te missen. Daar hebben zij deze week een aantal prachtige nieuwe films voor je klaarstaan. Wellicht wel fijn voor de tweede paasdag.

Maar liefst vier gloednieuwe en heel verschillende films staan op je te wachten in de PICL zaal. Zo is The Third Wife toegevoegd. Een schitterend, intiem, sfeervol en melancholisch verhaal over vrouwelijke onderwerping in het 19de-eeuwse Vietnam. Ook een aanrader is de Noorse boekverfilming Out Stealing Horses. ‘levendige, ontroerende cinema’ ★★★★ aldus de Volkskrant en naar de gelijknamige bestseller van Per Petterson. 

Ook nieuw is de film Lilian, een betoverende Oostenrijkse roadmovie over een jonge vrouw die te voet naar Rusland ging. En nog een aanrader: Papicha. Dappere cinema over sociale verandering en verzet in Algerije. Veel kijkplezier!

De online bioscoop: https://picl.nl/theaters/filmtheater-hilversum/?utm_medium=email&utm_source=sharpspring&sslid=MzM3tjC3tLQwNDAzAAA&sseid=M7Q0MzY0N7M0MwEA&jobid=35417020-9df7-45d0-9a2d-a81de2cc5d8f 

Onze Ambassadeurs