Nationale Random Acts of Kindness Day

Geschreven door Redactie

Elk jaar op 17 februari groeit de Nationale Random Acts of Kindness Day in populariteit.

Het wordt gevierd door individuen, groepen en organisaties in het hele land om daden van vriendelijkheid aan te moedigen.

De beweging van Random Acts of Kindness inspireert mensen elke dag. Als een favoriet feest voor velen, genieten mensen overal van het doen van deze vriendelijke daden. De vriendelijke daden brengen niet alleen vreugde bij de ontvanger, maar ze verspreiden ook positieve reacties bij de gever!

Random Acts of Kindness Foundation is een internationaal erkende non-profitorganisatie die is gebaseerd op het krachtige geloof in vriendelijkheid en toegewijd is aan het verstrekken van middelen en hulpmiddelen die vriendelijke daden aanmoedigen.

- Betaal voor de koffie of maaltijd van de persoon voor je in de rij.
- Laat een lief berichtje voor iemand achter, uitleg is niet nodig.
- Deel bemoedigende woorden. Je weet nooit wie ze nodig heeft.
- Zet je vaardigheden in voor iemand in nood. Bied bijvoorbeeld aan om een ​​cv te maken voor iemand die op zoek is naar een nieuwe baan.
- Geef een lading boodschappen af ​​bij de plaatselijke voedselbank.
- Bestel een boeket bloemen om te bezorgen bij iedereen in het ziekenhuis. Dat betekent dat je de bloemist moet bellen en hem of haar moet vertellen om een ​​ziekenhuis of verpleeghuis te kiezen en bloemen te bezorgen bij de persoon waarvan de receptie denkt dat ze dit het meest nodig heeft. Het kan een ziek kind zijn, een bejaarde zonder familie of een student die pech heeft.
- Stuur een bedankbriefje naar de plaatselijke brandweer, politie of enig ander militair personeel.
- Glimlach gewoon.
- Deel jouw willekeurige daden van vriendelijkheid met #RandomActsOfKindnessDay om op sociale media te posten.


Onze Ambassadeurs