Exclusieve avondopenstellingen Slot Zuylen

Geschreven door Redactie

Slot Zuylen is open voor exclusieve avondrondleidingen.

Een avond en museumbezoek in één. Gidsen zijn beschikbaar van 19:00 uur tot 20:15 uur om elke 15 minuten een kleine groep te ontmoeten. Om het nog feestelijker te maken krijg je als gast een heerlijk drankje!

De instructeurs weten hoe ze van voor naar achter moeten vergrendelen. Er is dus geen betere manier om het kasteel te ervaren dan in zo'n intieme setting. Gidsen vertellen bezoekers graag alle geheimen. Tijdens een rondleiding van ongeveer een uur leer je alles van de middeleeuwse fundamenten tot Belle van Zuylen en de laatste generaties die in het huis hebben gewoond.

Je boekt 1 ticket. Hiermee heb je toegang tot maximaal vijf personen. Ideaal voor een gezin, een groep vrienden of je favoriete collega's. Een pre-drankje en persoonlijke gids zijn inbegrepen. De gids vertrekt elke 15 minuten van 19:00 tot 20:15 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via hun online boekingssysteem voor € 100. Corona-tickets zijn verplicht en worden gecontroleerd bij de ingang van het kasteel. Je kan het bezoeken op 5, 12 en 19 februari. 

Onze Ambassadeurs