Activiteiten jongerenwerk Impuls

Geschreven door Redactie

Op 11 januari 2022 was er brand bij jongerencentrum Impuls.

Het onderzoek naar de schade is op dit moment nog gaande. Naast de financiële schade heeft het ook emotionele impact op de gebruikers van Impuls, zoals de jongeren en het jongerenwerk.

Veel jongeren hebben de jongerenwerkers al laten weten dat ze het heel erg vinden wat er is gebeurd. De activiteiten worden door het jongerenwerk in aangepaste vorm op andere plekken georganiseerd, onder andere in het Huis van Eemnes.

Jongerenwerker Dennis Voll:

Wij vinden het fijn dat we op korte termijn onze activiteiten hebben kunnen verplaatsen naar alternatieve locaties om zo goed mogelijk bereikbaar te blijven voor de jeugd in Eemnes. Zeker na wat er is gebeurd, is in gesprek blijven met elkaar van groot belang. Samen zetten we de schouders eronder en kijken we naar de toekomst!
Onze Ambassadeurs