Vanaf maandag 17 januari worden er gebouwen opgemeten

Geschreven door Redactie

Vanaf maandag 17 januari worden er gebouwen in Gooise Meren opgemeten.

Meestal gebeurt dan vanaf de openbare weg, maar soms kan dat niet. De meetploeg zal dan vragen of zij in uw tuin mogen komen. De metingen worden gedaan om de Basisregistratie Adressen en Gebouwen bij te werken.

Gebouwen staan in de Basisregistratie Adressen en Gebouwen

Via de wet BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) is de gemeente verplicht om bij te houden welke gebouwen er zijn en wat de afmetingen daarvan zijn. Het gaat alleen om de buitenkant van gebouwen.

Hoe je de meetploeg herkent

De meetploeg zal nooit zomaar in uw tuin gaan meten. Zij vragen eerst toestemming. U kunt de meetploeg herkennen door hun werkkleding met de opdruk van het bedrijf Prisma-Group. Bovendien kunnen zij een werknemerspas van het bedrijf en een brief met uitleg over werkzaamheden tonen. Vraagt u hier gerust naar. De metingen vinden plaats in de periode vanaf maandag 17 januari. Wij gaan ervan uit dat u uw medewerking wilt verlenen!Onze Ambassadeurs