Levende Adventskalender, achter elke deur zit een warme ontmoeting

Om even aan de eenzaamheid ontsnappen.

Dat kan met de Levende Adventskalender. Kerken en maatschappelijke instellingen doen mee om voor iedereen die behoefte heeft aan een kop koffie of een goed gesprek te helpen.

De Levende Adventskalender betekent echte mensen achter de deur in plaats van chocolaatjes achter kartonnen deurtjes. 

Voor het derde jaar op rij trekt een lichtsnoer van adressen door Hilversum en Nieuw Loosdrecht, waar een warme sfeer wordt gecreëerd. In deze donkere dagen voor kerst openen raadhuis, buurthuizen, kerken, speeltuin, restaurant, omroepgebouw en een creatieve vrijplaats hun deuren.

Voor wie dat wil is er iedere dag ergens in Hilversum wel een plek waar je welkom bent. Er zijn in totaal 27 ruime coronaproof locaties door heel Hilversum heen te vinden. Hier kan je Hilversummers ontmoeten die even aan eenzaamheid willen ontsnappen. Zo help je elkaar ook weer. Kom alleen of neem gezellig een buurman of buurvrouw mee, is de boodschap.

De Levende Adventskalender is van 28 november tot en met 24 december. In de ochtend, middag en avond staan de deuren op steeds wisselende locaties in Hilversum open. Er zijn geen kosten aan verbonden. Kijk op www.levendeadventskalender.nl voor alle data en locaties. 

Onze Ambassadeurs