De weg naar geluk weer in Hilversum

Geschreven door Redactie

Zaterdag 6 november komen ze voor de vierde keer naar Hilversum om geluksboekjes te uit te delen aan de inwoners: de vrijwilligers van de Stichting De Weg naar Geluk.

Ze willen twintigduizend boekjes in Hilversum verspreiden. Het team komt daarom eens per maand naar de mediastad, totdat ze hun doel hebben bereikt. Daarbuiten zorgen ze ervoor dat het boekje of verschillende plekken bekend wordt gemaakt.

Nieuw

Het boekje De Weg naar een Gelukkig Leven heeft sinds de laatste keer dat het team in Hilversum een verandering moeten maken. Aankomende zaterdag wordt de eersteling van het nieuwe boekje. Op de kaft staat een oer-Hollands landschap met molen, rietkraag, ondergaande zon en een wegvliegende duif, als symbool voor de hoop.

Hans Beekmans, de voorzitter, is blij met de nieuwe kaft van de Nederlandse versie van De Weg naar een Gelukkig Leven. “Het nodigt nog meer uit om te lezen” zegt Beekmans, “en we hopen dat veel mensen dat ook gaan doen.”

Positiviteit geven in Nederland

Door alle onvrede en onrust, wil Beekmans met De Weg naar een Gelukkig Leven een opstand op gang brengen van positiviteit. “We hopen dat mensen het boekje tevens aan elkaar doorgeven, en dat het uiteindelijk door heel Nederland verspreid wordt.”

De vrijwilligers staan zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur weer op en rond De Groest uit te delen. Meer informatie over de stichting De Weg naar Geluk: www.dewegnaargeluk.nl.Onze Ambassadeurs