Vandaag is het nationale vriendjesdag

Geschreven door Redactie

Nationale Vriendjesdag op 3 oktober erkent de geliefde in je leven. Net als speciale dagen voor familieleden, wordt er op deze dag aandacht besteed aan de vriendjes in ons leven.

Of de relatie nu nieuw of doorgewinterd is, vriendjes geven een unieke betekenis aan ons leven. Van romantische avonden, date-avonden en avontuur, elke relatie ontwikkelt zich in de loop van de tijd. Elk jaar bouw je aan de relatie met nieuwe herinneringen en ervaringen.

Wat maakt jouw vriendje extra speciaal? Net als een goede vriend ondersteunt een vriend je dromen en ambities. Samen ben je een team. Vaak is er een onverklaarbare aantrekkingskracht. Zorgt zijn karakter ervoor dat je een beter mens wilt worden? We beschrijven onze vriendjes met woorden als energiek, creatief, liefdevol en aardig. Misschien is je vriendje een stoute jongen of een knappe nerd. Het maakt niet uit wat voor type je vriendje is, vier hem de hele dag!

Doe vandaag iets aardigs voor je vriendje. Laat hem weten hoe belangrijk hij voor je is. Verras hem met een romantisch uitje naar een plek waar hij het over heeft gehad. Neem hem mee naar een film naar keuze. Kies een sportevenement voor zijn favoriete team. Wat je ook doet, laat hem weten dat je hem waardeert.

Gebruik #NationalBoyfriendDay om op sociale media te posten en de wereld op de hoogte te stellen van je speciale man!

Onze Ambassadeurs