Aftellen voor de Gooise Rainbow Week!

Geschreven door Redactie

Nog zo’n anderhalve week, en dan is het zover: de derde Gooise Rainbow Week gaat los! De Rainbow week is in de week van 10 tot en met 15 oktober. Iedereen, ongeacht seksuele voorkeur, geaardheid en afkomst, is welkom bij alle activiteiten en feestjes. Tip: hijs ook die regenboogvlag en laat die de hele week lekker wapperen. Leve de vrijheid!

Voordat op maandag 11 oktober de regenboogvlag op het raadhuis van Hilversum wordt gehesen, heeft u misschien al wat feest achter de rug. Op vrijdag 8 oktober vieren we namelijk alvast voor-feest in het roze 50+ café met live muziek van 16.00 tot 20.00 uur bij Café Brabant, Noorderweg 72. Kom langs! Vol = vol.

Bingo!


Er is nog meer te doen in dat weekend. Zoals op zaterdag: sup-les in Loosdrecht met afsluitende borrel en Jeugdcafé in Café Brabant waarbij kan worden gebiljart, gedart en ge-bingod! (dat laatste woord ziet er zo gek uit, maar u snapt het).

Hakkenrace


Zondag 10 oktober vieren we Roze Zondag. Dan gaan we wandelen over de ’s-Gravelandse buitenplaatsen. Honden mogen mee, maar moeten aan de lijn. Verzamelen: Bezoekerscentrum Natuurmonumenten. Aanmelden en voor meer informatie mailt u naar: wijdemeren@gooienvechtinclusief.nl . Op zondag wordt de Rainbow week officieel geopend met een ‘hakkenrace’ om 15.00 uur in de Biersteeg, Hilversum. Aanmelden voor de hakkenrace doet u info@cafe-brabant.nl. Waar wacht u nog op?

Melden actie en activiteiten


Eerst werd de Rainbow week door Hilversum Marketing georganiseerd. Maar met ingang van dit jaar is de organisatie in handen van de nieuwe Stichting Gooi en Vecht Inclusief. Wilt u als ondernemer, organisatie of particulier meedoen met een actie of activiteit in de Rainbow week? Meld uw actie of activiteit aan via communicatie@gooienvechtinclusief.nl.




Onze Ambassadeurs