DIY: Maak je eigen nagellak

Geschreven door Manouk Bevers

Je kent het wel, je hebt wel vijftig verschillende nagellakjes maar geen enkel potje heeft nu die ene perfecte kleur.

Je zijn er een aantal dingen die je kan doen.

Bel je vriendin of zij toevallig die ene perfecte kleur heeft, ga naar de winkel of maak gewoon je eigen nagellak!

Creëer je eigen nagellak. Hoe dat moet wordt uitgelegd in de volgende stappen.

Wat heb je nodig?

• Oogschaduw

• Blanke nagellak

• Oud bakje dat vies mag worden

Stap 1

Kies een kleur oogschaduw die jij mooi vindt en doe dit in het bakje. Gebruik een vloeibare oogschaduw, schraap een beetje van de kleur af met een mesje. Als je een grote eetlepel poeder hebt, heb je genoeg voor tien nagels.

Stap 2

Voeg 25 à 30 druppels blanke nagellak toe aan de oogschaduw. Roer het mengsel goed door elkaar. Is hij te dik? Voeg dan nog een beetje nagellak toe. Nu iets te dun? Geen zorgen, voeg dan nog een beetje oogschaduw toe. Je moet het mengsel goed kunnen lakken.

Stap 3

Nu jouw eigen nagellak helemaal klaar is, kan je het mengsel direct op je nagels lakken. Het mengsel zal snel hard worden dus doe dit echt direct als het mengsel klaar is. Nog een top coat over je nagels en je kan genieten van jouw prachtige nagellak. Het bakje en het lepeltje kan je schoonmaken met nagellakremover.

Nu hoef je nooit meer te zoeken naar de perfecte kleur, maar maak je die gewoon zelf!Onze Ambassadeurs