Vrijwilligersavond

De gemeente Blaricum is erg blij met de inzet van vrijwilligers voor de Blaricumse gemeenschap.

Om deze waardering te tonen, organiseert de gemeente weer een vrijwilligersavond. De avond is op donderdag 28 oktober 2021 in Het Vitus (Kerklaan 10). Wij hopen de vrijwilligers dan in goede gezondheid te mogen begroeten.

Net als voorgaande jaren wordt aan een vrijwilliger of groep vrijwilligers die zich op bijzondere wijze heeft ingezet binnen de Blaricumse gemeenschap de vrijwilligersprijs toegekend; dit geldt ook voor de aanmoedigingsprijs voor jongeren onder de 25 jaar.

Nomineer jouw vrijwilliger van het jaar!

Kent u een hulpouder op school of een mantelzorger? Een buurman of -vrouw die altijd klaarstaat voor een oudere of hulpbehoevende bij u in de buurt? Een vrijwilliger van een sportvereniging of kerk? Wilt u deze persoon/personen in het zonnetje zetten? Dat kan, nomineer uw vrijwilliger! Stuur de nominatie inclusief een duidelijke motivatie naar het vrijwilligerscomité m.taris@belcombinatie.nl Doe dit zo snel mogelijk en in ieder geval voor 15 oktober 2021. Wie weet ontvangt uw vrijwilliger dit jaar één van de prijzen.Onze Ambassadeurs