Tips bij het inpakken van je koffer

Geschreven door Redactie

Het blijft een uitdaging, je mag 20 kilo meenemen en je hebt voor 10 dagen outfits nodig.

Met deze tips pak je jouw koffer efficiënt in en kun je die extra paar schoenen meenemen.

Moet je elke keer weer op je koffer gaan zitten en gaat hij zelfs dan nog niet makkelijk dicht? Of je nu op citytrip gaat of een lange strandvakantie, je koffer zit altijd vol. Maar met deze handige tips is het inpakken van je koffer geen gedoe meer.

Rol je kleren op in plaats van ze op te vouwen

Naast dat oprollen sneller gaat dan vouwen bespaart het ook een hoop ruimte. Let wel op: kledingstukken die snel verkreukelen kan je het beste wel opvouwen.

Bedek je schoenen

Schoenen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Helaas kunnen ze je kleding wel erg vies maken. Dit probleem kan je oplossen! Stop je schoenen in een speciaal zakje of een douchekapje. Wist je dat de geur van je schoenen in je kleding kan kruipen? Zo’n zakje of kapje gaat dat ook tegen.

Pak per broek of rok twee bovenstuks mee

Een broek of rok kan je best een keertje extra dragen. Neem per broek of rok twee bovenstuks mee, zo heb je alweer voor twee dagen een outfit en een ander bovenstukje zorgt voor variatie.

Stop de zwaarste spullen dicht bij de wieltjes

Als je de zwaarste spullen dicht bij de wieltjes stopt wordt het gewicht gelijk verdeeld. Hierdoor is het ook veel makkelijker om je koffer te verplaatsen.

Stop dragen in een brillenkoker

Om te vermijden dat je kabels in de knoop raken kan je ze netjes opbergen in een brillenkoker. Dit kan ook met eventuele sieraden.

Kies voor een praktische koffer die opvalt

We kennen het allemaal wel. Je staat op het vliegveld op je bagage te wachten, je denkt je koffer te zien maar eenmaal dichtbij blijkt het toch niet jouw koffer te zijn. Kies een koffer met een opvallende print of hang er unieke labels aan. Zo herken je jouw koffer direct!

Nu kan je zonder stress met genoeg kleding genieten van je vakantie.


Onze Ambassadeurs