Vandaag is het nationale tweelingendag

Geschreven door Redactie

Op 18 december viert Nationale Tweelingendag alle broers en zussen die genieten van de unieke band omdat ze een verjaardag delen.

Of het nu broederlijk of identiek is, tweelingen delen alles vanaf het begin. Hoewel hun persoonlijkheden misschien anders zijn, weten ze vaak wat de ander gaat zeggen voordat de woorden worden uitgesproken. Afstand is ook geen probleem. Tweelingen slagen erin om in het hele land of over de hele wereld verbonden te blijven.

Sommige tweelingen hebben dezelfde interesses. Mark en Scott Kelly zijn bijvoorbeeld allebei astronaut geworden en hebben niet alleen bijgedragen aan de verkenning van de ruimte, maar ook aan wetenschappelijke studie.

Tweelingen delen zoveel meer dan alleen DNA. Velen van hen lijken niet eens op elkaar. Eén ding is zeker, ze delen Nationale Tweelingendag.

Geef een shout-out aan je favoriete tweeling. Of het nu vrienden, familie of beroemde mensen zijn, laat ze weten dat je aan ze denkt. Organiseer een tweelingfeest. Nodig alle tweelingen uit die je kent en vier het!. Gebruik #NationalTwinDayOnsNieuws om te delen op sociale media.


Onze Ambassadeurs