The Analogues

Geschreven door Redactie

De afgelopen jaren heeft de band The Analogues grote successen behaalt in zowel binnen- als buitenland.

Met volledige uitvoeringen van de albums van The Beatles, die zij wel opnamen maar nooit live hebben uitgevoerd. Als voorbereiding op twee live shows in de Ziggo Dome op 11 en 12 september treden zij op in de schouwburg het Park. ’Hello Goodbye – The Very Best of the Studio Years’ is de titel van dit optreden. Het is bedoeld als een feestelijke afsluiting van de periode waarin ze alle studio-albums van The Beatles live zullen performen.

The Beatles gingen voor het laatst de studio in voor het maken van het album ‘Abbey Road’. Dit voorjaar is The Analogues voor het laatst in de theaters te zien met ‘Abbey Road’. De band vindt het jammer dat dit het laatste album is van The Beatles. Ze hadden graag langer door gegaan. De periode wordt feestelijk afgesloten op 11 en 12 september in de Ziggo Dome. Niet alleen met één album maar met een selectie van de hoogtepunten van alle albums. Eigenlijk een soort Greatest Hits Show.


Onze Ambassadeurs