t/m zondag 12 september is er Erfgoedfestival in Gooi & Vechtstreek

Geschreven door Redactie

Beleef deze zomer eens wat anders: kom naar het Erfgoedfestival in Gooi & Vechtstreek. 

Het Erfgoedfestival staat volledig in het teken van Gooische grensverleggers, wereldverbeteraars en uitvinders.

Tijdens het festival leer je meer over de verhalen van P.C. Hooft, Nescio, Piet Mondriaan en nog vele andere belangrijke en inspirerende mensen uit de Nederlandse Historie. Musea, bibliotheken en historische kringen in Gooi & Vechtstreek doen mee aan dit Erfgoedfestival. 

Programma

In het programma vind je indrukwekkende buitenprogramma's vol met themawandelingen en fietsroutes. Ook kun je tijdens het Erfgoedfestival genieten van tentoonstellingen, vlogs, podcasts en een rondreizende interactieve AR Experience op forteiland Pampus. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, want er is nog veel meer te beleven! Bekijk het programma en laat je verrassen door de achtergrondverhalen van de erfgoedlocaties in het Erfgoedfestival Magazine.

Vanwege de Covid-19 maatregelen is een buitenprogramma georganiseerd, zodat je zelfstandig op pad kunt gaan langs de historische locaties met behulp van maar liefst veertien thematische wandelingen en fietsroutes. Wil je alle fietsroutes bekijken? Klik dan hier om doorverwezen te worden naar de webpagina van de evenementaanbieder. 

Meer informatie

Wil je meer actuele informatie over het Erfgoedfestival in Gooi & Vechtstreek? Dan kun je terecht op de officiële festivalwebpagina van Erfgoedfestival Gooi & Vecht. Klik hier om doorverwezen te worden naar de website van de organisator. 






Onze Ambassadeurs