Blaricum Music Festival opnieuw uitgesteld

Geschreven door Redactie

Het Blaricum Music Festival-team gaat dit jaar toch geen groot festival organiseren. “We waren bereid om tot het laatste moment te wachten met alles definitief maken”, zegt oprichter Peter Santal. “Helaas was de situatie twee weken geleden voor ons het ‘point of no return’.

Het Blaricum Music Festival zou van 24 juni tot en met 4 juli plaatsvinden. De huidige reisblokkades, zoals de verplichte coronatest en quarantaine, maken het onmogelijk voor de organisatie om de uitgenodigde musici op tijd op het podium te krijgen. Los van alle financiële consequenties die dit voor de uitnodigende partij heeft, willen wij dit onze musici niet aandoen.”

Het plan is nu om - als mogelijk - in september of oktober een paar kleine concerten te organiseren. Santal hoopt in 2022 weer uit te kunnen pakken met een volwaardige editie van het Blaricum Music Festival vlak voor de zomervakantie. “Met onze creativiteit, inventiviteit en doorzettingsvermogen zullen we als een Feniks sterker dan ooit herrijzen uit de corona-as.”






Onze Ambassadeurs