Beste Spotify Nummers van November 2021

Geschreven door Redactie

Topnummers van deze week

Spotify heeft een wekelijkse hitlijst met nummers die deze week het meeste zijn afgespeeld. Deze week zitten er wel vijftig nummers in, en in totaal duurt de playlist wel 2 uur en 49 minuten! Er zijn ook vijf nieuwe binnenkomers deze week en die zijn; Moth To A Flame (Swedish House Mafia met The Weeknd), Better Days (NEIKED, Mae Muller en Polo G), SG (DJ Snake, Ozuna, Megan Thee Stallion en LISA), Nostálgico (Rvssian, Rauw Alejandro en Chris Brown) en I Love You So (The Walters).

Deze week neemt Adele de nummer 1 plek met haar nieuwe nummer “Easy On Me” die wel 57 miljoen keer is afgespeeld! Op tweede plek staat STAY van The Kid LAROI en Justin Bieber die al best wel lang in de playlist staat, ook heeft de nummer goed gepresteerd op TikTok! Op derde plek staat INDUSTRY BABY van Lil Nas X met Jack Harlow. De laatste paar nummers van Lil Nas X presteerde allemaal heel goed en dit nummer voldoet zeker aan de verwachtingen van Lil Nas X.

De playlist is hieronder te beluisteren:Onze Ambassadeurs