Alles over huidkanker in webinar Viore en Tergooi

Geschreven door Redactie

Huidkanker is dinsdag 15 juni het onderwerp van een webinar door Viore en Tergooi. Dr. Serge van Ruth is als dermatoloog verbonden aan Tergooi en komt erover vertellen. Huidkanker is een van de meest voorkomende kankersoorten in Nederland.

Tijdens het webinar hoor je de laatste ontwikkelingen op dit gebied. er wordt verteld wat huidkanker betekent, waar mensen zelf op kunnen letten, welke rol de zon speelt en keuzes in behandeling.

Het webinar gaat over diverse soorten melanomen. Na afloop kunnen mensen vragen stellen via de chat. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via aanmelden@viore.org. Zij ontvangen op 15 juni een uitnodiging met een link naar de webinar.

Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over kanker binnen het gezin, opbouwen na kanker en kanker en werk. Zie voor meer informatie de website: www.viore.org.  


Onze Ambassadeurs