Weer geen Koningsdag in Laren

Geschreven door Redactie

Ook in het Gooise Laren is er voor het tweede opvolgende jaar geen Koningsdag geweest. Er was geen Piekkiesmarkt, geen aubade, geen muziektent, geen ringsteken en geen braderie. Oranjecomitéleden en de andere vrijwilligers kijken daarom vooral uit naar 2022. Hopelijk is er dan wel weer een Koningsdag vol tradities.

Wat dit jaar wel doorgaat als onderdeel van het jaarlijkse feestweekprogramma is de Fietsenrally aanstaande zondag 2 mei. 25 kilometer fietsen rond Laren door het prachtige Gooi. De start is tussen 12.00 en 14.00 uur vanaf de Poffertjeskraam. Dat dit door kan gaan, is vooral omdat dit individueel is of in familieverband en in de open buitenlucht.

Het enige wat vandaag in Laren herinnerde aan Koningsdag waren vlaggetjes en klokgelui.


Onze Ambassadeurs