Rondleiding door Beeld en Geluid in Hilversum: Hillywood Tours

Beeld en Geluid is dé plek waar media samenkomt. 

Wil jij door deuren lopen die voorheen altijd gesloten bleven?

Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding over het Media Park, door decors en het rekwisietendepot! 

Over Hillywood Tours

In Hillywood is het nooit stil. BN'ers en duizenden talenten lopen hier in de rondte voor audities van The Voice of Holland en uitzendingen. Het Mediapark Hilversum is de grootste in zijn soort in Europa! Het is een bijzondere plek met een rijke historie.

Zo kun je plaats nemen op de echte Voice of Holland-stoelen of lekker zitten achter de werkplek van RTL Boulevard. Altijd al eens in de ogen van een producer willen kijken? Dit is je kans! 

Informatie over de tour

Datum: Zaterdag en zondag om 12:00 uur en 13:00 uur (bij drukte ook om 14:30 en 15:30 uur).
In de zomervakantie (10 juli t/m 5 sept): dinsdag t/m zondag.
Prijs: 13,50 euro per persoon (kinderen tot 4 jaar gratis, op schoot). 
Familieticket: 45,00 euro voor vier personen. 
Duur: de tour duurt ongeveer een uur. Zorg dat je minimaal een kwartier voor aanvang aanwezig bent

Deze activiteit is niet geschikt voor mindervaliden in verband met meerdere in- en uitstapmomenten tijdens de tour. Rolstoelen of rollators kunnen helaas niet mee. Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan daarom per dag en per tour verschillen. 

Museum gesloten

De deuren van het museum zijn gesloten voor de bouw van een volledig nieuw en interactief mediamuseum. Het museum opent naar verwachting in najaar 2022.  Het helaas niet mogelijk om de Hillywood Tour te combineren met een museumbezoek bij Mediapark Hilversum. Het restaurant is tevens gesloten. Onze Ambassadeurs