Online bijeenkomst Kamers met Aandacht op 8 april en 11 mei 2021

Geschreven door Redactie

Op donderdag 8 april 2021 organiseert Kamers met Aandacht een online informatiebijeenkomst voor mensen die interesse hebben in het verhuren van een kamer aan een jongere die nog niet helemaal zelfstandig kan wonen.

De bijeenkomst is van 19.00 tot 20.00 uur.

Thuis wonen tot je op eigen benen kunt staan is niet voor iedereen direct vanzelfsprekend. Er zijn tientallen jongeren tussen de 18 en 23 jaar die door omstandigheden niet thuis maar op een locatie van een jeugdhulporganisatie wonen. De organisatie Kamers met Aandacht is op zoek naar kamers voor jongeren die graag op zichzelf willen gaan wonen, maar die nog wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Is er thuis een (lege) kamer beschikbaar en is er ruimte om die te verhuren, dan is Kamers met Aandacht misschien wel iets waaraan je wilt meedoen. Tijdens de bijeenkomst op 8 april 2021 kun je onder andere luisteren naar ervaringsverhalen en je kunt vragen stellen.

Stuur een e-mail naar info@kamersmetaandacht.nl als u de online bijeenkomst op 8 april 2021 over Kamers met Aandacht wilt volgen. Op de dag van de bijeenkomst krijg je de link om deel te nemen. Als 8 april 2021 niet uitkomt, dan is er op 11 mei 2021 nog een online informatiebijeenkomst.


Onze Ambassadeurs