Geen gft inzameling vanwege winterweer op maandag 8 februari

Geschreven door Lucas Antonides

Vanwege de weersomstandigheden heeft de GAD besloten om alleen de GFT-inzameling op maandag 8 februari te laten vervallen en de pmd, karton en papier en restafval lediging door te laten gaan.

De gft inzameling wordt ook niet ingehaald. De scheidingsstations blijven wel geopend. Per dag wordt bekeken of en welke inzameling door kan gaan.

Met de vrijgekomen wagens is het mogelijk om de andere grondstoffen pmd, karton en papier en restafval zoveel als mogelijk op te halen. Het winterweer zorgt ervoor dat de lediging nu meer hinder ondervindt en daardoor meer tijd kost. De medewerkers gaan hun uiterste best doen om alle inzamelroutes te rijden.

Als de container niet helemaal vol zit en eigenlijk niet geleegd hoeft te worden dan adviseert de GAD om deze niet aan de straat te zetten. Als de container wel moet worden geleegd, zet deze dan op een goed bereikbare plek vrij van sneeuwhopen en andere obstakels.

Houd dagelijks de website, app en social media kanalen goed in de gaten voor de laatste informatie over de inzameling van huishoudelijk afval.


Onze Ambassadeurs