Het gesprek: niet alleen dé app voor de feestdagen

Geschreven door Redactie

Door de coronamaatregelen was afgelopen kerst voor sommige mensen eenzaam. Nu we ons nog steeds aan de RIVM-richtlijnen moeten houden, liggen eenzaamheid en sociaal isolement op de loer. De nieuwe app ‘Het Gesprek’ gaat daar verandering in brengen.

‘Het Gesprek’ is ontwikkeld door Marcia en Brigitte, de eigenaars van Leading Lean in Almere. “Wij weten hoe gelukkig je kunt worden van écht persoonlijke verbinding door weer ouderwets te kletsen voor jong en oud. Wij willen onze passie voor het leggen van contact inzetten om mensen dichter bij elkaar te brengen. Onze app nodigt uit voor ouderwets kletsen in een digitaal jasje.”

De app bevat grappige, spannende, verdiepende en toekomstgerichte vragen. Schud je telefoon en de volgende vraag komt tevoorschijn. Zo brengt de app gezellige tafelgesprekken weer terug aan het kerstdiner, maar heb je ook met je oma in het verpleeghuis of vrienden op afstand bijzonder persoonlijk contact. Dat levert zowel offline als online waardevolle momenten op.

De app ‘Het Gesprek’ is gratis te downloaden via de App Store of Google Play Store. Wil je toegang tot meer thema’s, dan betaal je 2,40 euro. Marcia en Brigitte: “Met de opbrengst ontwikkelen we nog een nieuwe app: ‘Finder-friends’. Deze app gaat het makkelijker maken om hulp of een maatje te vinden. ‘Finder-friends’ biedt zowel praktische als sociale hulp. Zo willen we de wereld, stap voor stap, een beetje beter maken.”, 

Onze Ambassadeurs