2 november: webinar HOV-buslijn

Geschreven door Redactie

In 2022 gaat er een snelle bus rijden tussen Huizen en (station) Hilversum. Deze bus zal ook stoppen in Blaricum. Hiervoor wordt er een P+R-plaats en bushaltes aangelegd aan de Stichtseweg. Ook worden er diverse kruispunten op de Stroomzijde aangepast.

U bent van harte uitgenodigd om een webinar te volgen over de ontwikkelingen rondom de HOV-buslijn in Blaricum. Een webinar is een interactieve live-uitzending via internet. Deze vindt plaats op maandag 2 november tussen 20.00 en 21.30 uur.

Wilt u deelnemen?Stuur dan uiterlijk 30 oktober een e-mail naar ruimte@belcombinatie.nl U ontvangt vervolgens op maandagochtend 2 november een link waarmee u ´s avonds kunt deelnemen. Deelname is kosteloos en gemakkelijk. Vanwege de coronamaatregelen verviel de eerder aangekondigde informatiebijeenkomst. Dit webinar komt hiervoor in de plaats. 

Tijdens het webinar hoort u onder andere meer over het concept definitieve ontwerp voor de HOV. Dit ontwerp alvast bekijken? Ga dan naar hovintgooi.nl


Onze Ambassadeurs