Parkeerplek Hilversum Mediapark wordt een bioscoop

Geschreven door Redactie

Het Hilversumse Mediapark wordt begin oktober een week lang omgetoverd tot een drive-in bioscoop. Het wordt het hoogtepunt van de Dutch Media Week. 

Normaal gesproken trekt de Dutch Media Week duizenden mensen naar Hilversum om een kijkje achter de schermen van de Nederlandse radio en televisie te kijken. Vanwege het coronavirus zit dat er nu niet in. Waardoor veel activiteiten worden online gehouden.

Het Hilversumse Mediapark niet openstellen voor publiek zag de organisatie niet zitten. Het parkeerdek van het Mediapark wordt hierom een week lang omgetoverd tot een drive-in bioscoop, waar je vanuit je eigen auto van een film kunt genieten.

Van films tot kerkdienst en kattenfilmpjes

De drive-in bioscoop vertoont vanaf 3 oktober een week lang onder meer Bohemian Rhapsody en A Star is Born, maar ook aan films voor de kinderen op de achterbank wordt gedacht. Naast films wordt op zondag ook de kerkdienst van de EO op groot scherm uitgezonden. Op het parkeerterrein van het Mediapark kunnen zo'n tachtig auto's plaatsnemen voor het witte doek.



Onze Ambassadeurs