Een schone en uitnodigende uitstraling van jouw pand door Glazenwassers & Schoonmaakbedrijf Fernhout?

Geschreven door Redactie

Glazenwassers & Schoonmaakbedrijf Fernhout onderscheidt zich door net even dat stukje extra. 

Glazenwassers & Schoonmaakbedrijf Fernhout is hét schoonmaakbedrijf gevestigd in Almere. Naast de werkzaamheden in Almere is Schoonmaakbedrijf Fernhout ook werkzaam in de regio’s Blaricum, Naarden, Huizen en Lelystad. Fernhout glazenwassers- en schoonmaakbedrijf biedt een breed pakket aan in diverse facilitaire diensten zoals glasbewassing, gevelreiniging, kantoorschoonmaak en vloeronderhoud. Ook kun je terecht voor zonnepaneelreiniging en opleveringen.

Service en kwaliteit staat bij schoonmaakbedrijf Fernhout hoog in het vaandel. Door het maken van duidelijke afspraken, persoonlijk contact en dus korte lijnen, leveren zij uitstekende kwaliteit en een hoog service-level tegen een eerlijke prijs. De klant staat bij Fernhout centraal en het bedrijf werkt dan ook met vaste aanspreekpunten. Kortom, je bent dus niet zomaar een nummertje, maar je voelt je echt klant.

Benieuwd wat schoonmaakbedrijf Fernhout voor jouw bedrijfspand kan betekenen? Het schoonmaakbedrijf is bereikbaar via het telefoonnummer +31 622081754 of ga naar www.fernhout-cleaning.nl. 

Onze Ambassadeurs