Summer Fortival in Weesp

Geschreven door Redactie

Dat Fort Evenementen uit Nederhorst den Berg in coronatijd niet bij de pakken neer gaat zitten, bleek al in mei toen het bedrijf de webshop 1,5 Meter Shop oprichtte.
 

In tijden van schaarste waren mondkapjes en zeepzuilen gewilde producten. Maar nu mondkapjes zelfs bij de supermarkt te krijgen zijn, verlegt het zakelijke evenementenbureau zijn aandacht. Door de versoepeling van diverse maatregelen kan Fort Evenementen vanaf deze week haar eigen activiteiten weer oppakken. Het bureau hoopt zo de komende tijd het hoofd boven water te kunnen houden. 


,,We merken dat de vraag naar originele corona-proof familie-uitjes toeneemt”, zegt Patricia Nederbragt van Fort Evenementen. ,,Bij Fort Uitermeer start vanaf 8 juli het z.g. Summer Fortival. Dat is een kleinschalig festival zonder grote drukte, maar vol leuke activiteiten voor jong en oud. Vrienden en families kunnen binnen de anderhalve meter afstand een bijzonder dagje uit beleven.”

Wat valt er zoal te doen? ,,Je kunt ontsnappen uit de kleinste escaperoom van Nederland, boogschieten op ballonnen of het fortkanon afschieten.” Het Summer Fortival is geschikt voor alle leeftijden en kan tussen 8 juli en 31 augustus elke woensdag en zondag online geboekt worden. Er zijn twee tijdsblokken, van 10.00 tot 13.30 uur en 14.30 tot 18.00 uur. ,,Ieder blok ontvangt maximaal 100 gasten zodat het nooit te druk wordt.”

Fort Evenementen heeft bij Uitermeer een eigen locatie in een voormalige munitieopslagplaats, het zogenaamde plofhuis. Op het ruime festivalterrein van staan kraampje en er zijn drankjes en snacks te koop. Het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer biedt op gepaste afstand mogelijkheden voor een lunch, borrel of diner. Fort Evenementen benadrukt dat bezoekers met hun komst lokale ondernemers steunen. 


Meer informatie: https://shop.fortevenementen.nl

Onze Ambassadeurs