Buurbedrijven slaan handen ineen: barbecueën bij de carwash

Geschreven door Redactie

Deze coronatijd dwingt ondernemers om creatief te zijn. In de Hilversumse wijk Kerkelanden hebben twee uitersten elkaar gevonden: een carwash en een cateraar slaan de handen ineen bij de 'Carwash & BBQ Drive-Thru'.

Terwijl de velgen van je auto worden ingezeept, liggen de gamba's al te sudderen. Vanaf nu gaat op vrijdag de barbecue aan bij autowasstraat Carwash & Go. Een samenwerking met buur-bedrijf Cooke'D. "We zitten in hetzelfde pand, dus we hebben de handen ineen geslagen," vertelt cateraar Kim van Oostrum.

Gisteren was de eerste keer. "Bij de lunch kun je een broodje bestellen terwijl je auto gewassen wordt," vertelt Van Oostrum. Later op de dag kun je een barbecue-pakket meenemen naar huis in je schone auto. "Al dan niet afgebakken. Sommige mensen zetten liever thuis zelf de barbecue aan, dat kan natuurlijk ook."

Er gingen zo'n vijftig broodjes en tussen de vijftien en twintig bbq-pakketten over de toonbank gisteren. "Mensen moeten nog wennen aan het concept, maar we kregen veel enthousiaste reacties," vertelt Van Oostrum. "Sommigen hadden al geluncht, maar zeiden volgende week zeker terug te komen."Onze Ambassadeurs