Burgemeester Larson van gemeente Wijdemeren hervat taken

Geschreven door Redactie

Het gaat goed met burgemeester Crys Larson. Zij hervat haar taken formeel op vrijdag 1 mei. Ze droeg haar werkzaamheden op 30 maart over vanwege een besmetting met het coronavirus en een dubbele longontsteking. 

Burgemeester Crys Larson: “Het gaat iedere dag een stukje beter met mij en ik kan niet wachten om weer van start te gaan met mijn werkzaamheden. Ik heb mijn werk als burgemeester van Wijdemeren echt gemist.” Crys Larson maakte op de dag van de Lintjesregen al haar ‘officieuze’ comeback. Ze reikte aan negen inwoners telefonisch een Koninklijke Onderscheiding uit. 

Bedankt 

Op vrijdag 1 mei is het tijd voor de formele hervatting van haar taken. Crys Larson: “De komende weken zal ik mijn werkzaamheden veelal vanuit huis verrichten en zal er ook nog een zekere opbouw aan de orde zijn. Ik wil iedereen bedanken voor de ontzettend aardige en lieve beterschapswensen. Ziek zijn is niet leuk. Als mensen de moeite nemen om te laten weten dat ze aan je denken, is dat heel fijn. Natuurlijk bedank ik ook Jan-Jaap de Kloet die als locoburgemeester mijn taken zeer goed heeft waargenomen.”


Onze Ambassadeurs