Wasbare kleden voor mens en dier

Geschreven door Redactie

Varogi Designstudio maakt duurzame handgemaakte kwaliteitsproducten voor katten, honden en kinderen.


Varogi Designstudio is een webshop waar de PlaceKid, de PlaceCat en de PlaceDog met de hand worden gemaakt. De kleden kunnen in de machine op 30 graden gewassen worden. Het zijn met fiberfill gevulde kleden gemaakt van katoenen stoffen met leuke designs.  

De PlaceKid, PlaceCat en PlaceDog kan je in de webshop zelf samenstellen. Je kiest eerst de stof en de kleur voor de onderzijde, vervolgens het formaat. Wil je een afwijkend formaat of een stof die bij een ander product staat? Neem contact op via info@varogi.nl.

De producten zijn te bestellen via www.varogi.nl. Je krijgt nu tijdelijk bij je bestelling van een PlaceCat, een CatPlay (een kattenspeeltje gevuld met catnip) cadeau. Natuurlijk in hetzelfde design als je bestelde PlaceCat. De actie loopt tot en met 15 april 2020.


Onze Ambassadeurs